Valentýnské degustační MENU 14.2.2025
VALENTÝN MENU 14.2.2025
*SEZNÁMENÍ* - 1. chody
Nakládaný žloutek s černým česnekem a rýží
Řepová raviolla s křenovým sýrem
Gravlax losos s koprem, citrónem, na bílém italském pečivu se sýrovou pěnou
Sýrový chips Maasdam s lanýžovou pěnou
Buvolí mozzarela s opáleným rajčetem a bazalkou
BIO Hovězí chilli tataráček na italské brusschete
*PŘEDEHRA* - 2. chody
Plátek tuňákového tataki
Mozzarella v parmské šunce
Štramberské ucho s husí játrou a cibulovým chutney
Artyčokový muffin se sýrovou pěnou
Kreveta v tempuře na salátku
-Hovězí minišpíz s omáčkou se zeleného pepře
*SPLYNUTÍ* - 3. hlavní chody
Hovězí steak z BIO svíčkové
Steak z mořského Mečouna
Wasabi bramborová kaše
Květákove pyré s brokolicí
Demi glace s lanýžem
Bylinková omáčka se smetanou
Grilovaná zelenina na másle
*VYVRCHOLENÍ* - 4. něco sladkého
Dezert ILVERO pro dva
Barraquito /kávové potěšení s vanilkovým likérem 43 z Kanárských ostrovů/
----------------------
Cena pro 2 osoby za kompletní MENU a welcome drink 2.490 Kč
POUZE na rezervaci e-mailem info@ilvero.cz nebo tefonicky +420774320247
Dobrou chuť Vám přeje ILVERO a šéfkuchaři Tom a Standa.
Publikováno: 1. 2. 2025